KFUM vinner av Macron eliteturnering G15!

KFUM vant Macron eliteturnering for G15 helgen 6.-8.april. KFUM slo Asker 2-0 i finalen. Rahul Sharma fra KFUM ble kåret til turneringens beste spiller.

Nok en gang var det klart for eliteturneringer på Notodden, og den første gikk av stabelen denne helgen. Ti gode G15 lag spilte 26 kamper i løpet av helgen, og det var Oslo laget KFUM som var aller best nok en gang.

KFUM laget som gjestet Notodden i helgen vant G13 turneringen i 2016, og G14 turneringen i fjor. Dermed kunne de bli det første laget som har vunnet turneringen tre år på rad, og gutta fra Ekebergsletta innfridde i finalen!

I semifinalen mot Djerv 1919 var det lenge spennende, men KFUM gikk seirende ut av straffekonkurransen med 5-3 sammenlagt.

I den andre semifinalen mellom Skeid og Asker var det også jevnt, men Asker vant altså til slutt 2-1.

Vi gratulerer alle deltagere med en flott fotballhelg, og en spesiell gratulasjon til KFUM med nok en seier i våre eliteturneringer!

Asker lagbilde
Et godt Asker lag tapte altså finalen 1-2 mot KFUM
Djerv lagbilde
Djerv 1919 overrasket mange, og holdt KFUM helt til straffesparkkonkurranse i semifinalen