Hoven klar for NFK

Andreas Hoven (19) signerte fredag en ny avtale med Strømsgodset ut 2019-sesongen. Samtidig blir han lånt ut til Notodden Fotballklubb.

Foto: godset.no

Andreas Hoven har skrevet under på en ny avtale med godset ut 2019. Samtidig blir den hurtige vingen lånt ut til NFK. Utleieavtalen for Andreas Hoven varer frem til 31 juli.

Andreas er 19 år gammel og kom til Godset som 13 åring. Han har 5 kamper for G15, G18 og G19 og har trent med U21-laget.

- Notodden passer meg fint nå. De spiller typisk 4-3-3 og morsom og underholdende fotball. Jeg har et godt inntrykk av klubben og hadde en fin prat med Kenneth i forrige uke, sier 19-åringen til godset.no.

Les hva godset.no skriver her.

Andreas spiller treningskamp for Notodden FK i dag når Sandefjord kommer på besøk. Kampen har avspark kl 15.00 i Idrettsparken.

Velkommen til NFK, Andreas!