Holta Invest signerer ny avtale med NFK

Fredag signerte Kjetil Holta, styreleder i NFK Stian Lund og daglig leder Per Arne Hansen den videre avtalen mellom Holta Invest og Notodden FK.

Kjetil Holta signaliserer nå at han fremover ønsker å redusere sine bidrag til klubben, derfor halverer han sitt bidrag for 2019 i forhold til 2018. Kjetil signaliserer også at han nå håper at det lokale næringslivet og kommunen kommer mer på banen og virkelig ønsker at Notodden by har et fotball-lag på OBOS-nivå og som er med på og profilerer byen på veldig positiv måte. Han håper også at byens innbyggere stiller seg støttende bak klubben samt også at klubben klarer å få med seg nye samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt.

Han er videre veldig fornøyd spesielt med de to siste sesongene, som viser at klubben har potensiale til å være en del av Norsk Toppfotball. Klubben er i dag organisert på en god måte og rigget for en plass blant Norges 32 beste fotballklubber.

Notodden FK vil nok en gang takke Kjetil Holta og Holta Invest for de fantastiske bidragene de har bidratt med helt siden 2003, byggingen av den flotte stadion som stod ferdig i 2009 og øvrige bidrag som har gjort det mulig å bygge en klubb slik Notodden FK etter hvert har blitt. Vi er også glad for at de er med videre og vi vil gjøre det ytterste for å få med flere samarbeidspartnere, støttespillere og supportere slik at vi kan opprettholde den gode funksjonen som vi mener Notodden FK nå har i lokalsamfunnet.