Her er årets NFK-kaptein

Martin Holmen, Henrik Gustavsen og Espen Vasby er årets kapteinsteam i NFK.

Torsdag denne uken var det lagmøte på treningsleiren i Tyrkia og da ble det klart hvem som skal være NFKs kaptein denne sesongen. Trenerteamet har valgt Henrik Gustavsen til kaptein denne sesongen og han får med seg Espen Vasby og Martin Holmen i kapteinsteamet.

Kaptein Gustavsen er glad for å ha blitt NFKs kaptein og tror samarbeidet i kapteinsteamet vil fungere godt for klubben.

- Syns det er veldig stort å bli valgt til kaptein for en så sulten og holdningssterk spillergruppe som klubben nå har fått på plass. Tror at Holmen, Vasby og jeg utfyller hverandre bra. Samtidig endrer ikke disse rollene noe som helst for vår del, og vi vet alle at hver eneste spiller i troppen er like viktige for at vi skal oppnå det vi ønsker denne sesongen, sier Gustavsen.