Gustavsen klar for to nye år!

Henrik Gustavsen signerte i dag en ny toårskontrakt med Notodden Fotballklubb.

Henrik Gustavsen har signert for to nye år med Notodden Fotballklubb. Henrik har blitt en svært viktig spiller for NFK etter at han signerte for klubben før 2014-sesongen. Henrik passerte 100 kamper for NFK i kvaliken mot Fredrikstad FK.

Han er glad for å ha signert ny kontrakt med NFK og gleder seg til to nye år i Notodden.

2 ÅR: Gustavsen er klar for to nye år i Notodden Fotballklubb.

- Det er mange grunner til at jeg signerte ny kontrakt. Det sportslige opplegget til klubben, måten vi spiller fotball på og ikke minst at klubben nå spiller i OBOS-ligaen, sier Gustavsen.

- Det er mange fine folk i og rundt klubben jeg håper å oppleve flere magiske øyeblikk med, avslutter Gustavsen.

Vi er glade for at Henrik er med oss i to nye år og ønsker han lykke til videre i NFK!