God test mot Strømsgodset

Akinbola Akinyemi og Martin Holmen scoret målene for NFK i torsdagens treningskamp mot Strømsgodset.

Strømsgodset - Notodden FK: 3-2 (2-0)
Treningskamp
Marienlyst Stadion
22. mars, kl. 17.00

Hjemmelaget var det førende laget på Marielyst Stadion og hadde ballen mest de første 45. minuttene. Strømsgodset tok ledelsen etter 15.minutter da Mos dukket opp på bakre stolte og headet hjemmelaget i ledelsen. Kampen var 30.minutter gammel da hjemmelaget doblet ledelsen ved Bassel Jradi som plasserte ballen pent i krysset fra 17 meter.

Stillingen var 2-0 til pause og NFK gjorde to bytter etter de første 45.minuttene. Kjetil Tøsse ble byttet inn for Jonathan Asp og Amani Mbedule ble byttet inn for Erik Midtgarden.

I den andre omgangen var det et mer offensivt og respektløst NFK som entret banen. Etter 55.minutter kjempet Erlend Hustad til seg ballen før han spilte fri Akinbola Akinyemi som enkelt kunne sette ballen i mål fra 9 meter. NFK gjorde fem bytter med en halvtime igjen av kampen. Etter 74.minutter økte Herman Stengel hjemmelagets ledelse til 3-1 på et frispark fra 18 meter. Ti minutter før slutt var innbytter Martin Holmen først på en retur fra keeper og satte inn 3-2 som ble sluttresultatet på Marienlyst Stadion.

Kampfakta

Mål:

• 1-0 15.min Mos
  • 2-0 31.min Bassel Jradi
  • 2-1 55.min Akinbola Akinyemi
  • 3-1 74.min Herman Stengel
  • 3-2 79.min Martin Holmen

Laget til NFK:

Jonatan Johansson, Jonathan Asp, (Kjetil Tøsse i 45 min), Michael Ledger (Jeffrey Stoof i 30 min), Steffen Jenssen (Martin Strange i 30 min), Even Parkstad, Henrik Gustavsen, Filipe Ferreira (Adolf Bitegeko i 5 min), Akinbola Akinyemi (Martin Holmen i 30 min), Erik Midtgarden (Amani Mbedule i 45 min), Erlend Hustad (Martin Brekke i 30 min), Andreas Hoven (André Bakke i 30 min)

Innbyttere: Espen Vasby, Kim Bjørkesett, Martin Strange, Jeffrey Perez Stoof, Kjetil Tøsse, Adolf Bitegeko (prøvespiller), Martin Holmen, Amani Mbedule, André Bakke, Martin Brekke