Ferreira klar for NFK

Filipe Ferreira (21) har skrevet under på en toårskontrakt med Notodden Fotballklubb.

Filipe Ferreira var på besøk hos NFK i januar og spilte treningskampen mot Sandefjord Fotball 19. januar. Midtbanespilleren som har gått gradene i Benfica-systemet skrev tirsdag under på en avtale som gjør han til NFK-spiller ut 2019.

Filipe er 21 år og kommer fra Portugal. Han startet som 5 åring i klubben Bombarralense. Som 8 åring gikk han til Benfica og ble der til 2017. Startet som kantspiller men etter hvert ble han spillende på midbanen. Har 5 kamper på U18 og U19 for Portugal. Ble også kalt inn til U21 samling i hans siste år i Benfica men fikk ingen kamper.

Filipe har de siste 6 mndspilt for det Kroatisk 1. divisjonslaget Istra.

Filip og hans familie bosetter seg på Notodden og vi ønsker han velkommen til NFK og ønsker han lykke til.

2C3B04A5-F4B6-40AA-8004-1F68B2255787
KLAR FOR NFK: Filipe Ferreira var på besøk hos NFK i januar.