Fantastisk fyrverkeri!

Feiret storseier og opprykk til OBOS-ligaen med fyrverkeri fra Fyrverkeriekspertene.

Tidenes fotballfest på Notodden ble kronet med opprykk og et flott festfyrverkeri i Idrettsparken når seieren var sikret! Notodden Fotballklubb arr.kom, Rallarberget samarbeidet med vår fantastiske ordfører Gry Fuglestvedt, i forkant av kampen og overrasket alle med fyrverkeri og feiring av våre nye idrettshelter som sikret opprykk til OBOS-ligaen.

Vi må også takke Jan Kenneth Tjønnås og Tommy Torjesen i Fyrverkeriekspertene som virkelig lagde dette til en flott opplevelse for alle i Notodden med sitt flotte fyrverkeri.

Vi spurte gutta fra Bø om bedriften deres og fikk et svar vi har lyst til å gjengi her samtidig med at vi virkelig anbefaler Fyrverkeriekspertene til arrangementer og feiringer. Tusen takk, dere gjorde dette til en magisk opplevelsenfor hele Notodden når vi kroner opprykket med fyrverkeri fra dere.

Sitat: «Vi ser en sterk trend i Norge at stadig flere ønsker et profesjonelt displayfyrverkeri i forbindelse med en bursdag, åpning av firma/butikk, julebord, sommerfester, juletretenninger osv. Vi i Fyrverkeriekspertene kan designe how tilpasset ulike budsjetter og hendelser. Jan Kenneth Tjønnås og Tommy Torjesen fra Bø og Notodden har gjennomført en rekke arrangementer og tilsammen over 20 års erfaring. Ta gjerne kontakt for gode tilbud og opplegg som passer for deg eller ditt firma.»

Se bildeserie av fyrverkeriet her.

Annonse fra Obos-ligaen: