Dokken nominert til årets trener

Kenneth Dokken og Notodden Fotballklubb er nominert til årets trener og årets lag.

TELEMARKIDRETTENS FESTAFTEN

Telemarkidrettens festaften arrangeres 19. januar i Ibsenhuset (Peer Gynt). Her skal frivilligheten, ildsjeler, topp og breddeidrett hedres. Teleidrettens Festaften er den årlige Idrettsgallaen i Telemark-versjon.

Det skal kåres prisvinnere i kategoriene:

• Ildsjel.
  • Trener.
  • Team/lag.
  • Parautøver.
  • Kvinnelige utøver.
  • Telemark Idrettskrets’ ærespris.

Dette er de nominerte til Teleidrettens festaften i januar:

Årets mannlige utøver: John-Ole Elseth Nordskog (leirdueskyting), Joakim André Hykkerud (håndball), Rune Almenning Jarstein (fotball).

Årets parautøver: Merethe Tveiten (bordtennis), Ann Selda Deliler (friidrett), Martin Grøsfjeld (kjelkehockey).

Årets trener: Edel Therese Høiseth (Norges skøytelandslag), Jostein Hestmann Vinjerui (Storbritannias langrennslag/Team Telemark), Kenneth Dokken (Notodden fotballklubb).

Årets team/lag: Odds ballklubb A-lag (fotball), Notodden fotballklubb A-lag (fotball), Gjerpen Håndballklubb A-lag (håndball).