Borgar Velta legger opp

Denne uken bestemte Borgar Velta seg for å legge opp etter 466 obligatoriske kamper for NFK.

Borgar Velta har hatt en lang og flott karriere i Notodden Fotballklubb og han har vært med på både oppturer og nedturer i klubben. Denne uken bestemte 38-åringen seg for å legge skoene på hylla.

Borgar går inn i historiebøkene og det er tvilsomt om noen tar klubbrekorden hans med 466 obligatoriske kamper. I tillegg til 466 kamper har Borgar scoret hele 115 mål i den blå drakta.

Legende gir seg

- Jeg fikk en perfekt avslutning på karrieren med opprykk og føler meg sikker på at jeg har tatt en riktig avgjørelse, sier Velta.

I årets opprykksesong ble det totalt 31 kamper og 3 mål for Borgar som nå ønsker å bidra i klubben.

- Jeg blir på Notodden og føler jeg har en ballast fra en lang karriere som kan hjelpe andre, sier Velta.