Aasen matchvinner mot Egersunds

NFK tok en sterk borteseier mot Egersunds IK og tok med seg tre poeng hjem til Notodden.

NFK fikk sine første muligheter i regnværet etter ti minutter ved Filip Ahlmström og Ole Marius Aasen. Begge sjansene ble blokkert og endte med corner for NFK.

Det var NFK som skulle få det første målet i Idrettsparken i Egersund da Eric Kitolano driblet seg fri og fikk skutt fra 20 meter. Skuddet var godt og keeper måtte gi retur, der dukket Ole Marius Aasen opp og bredsidet ballen i mål fra fem meter.

Det var spilt i en halvtime da NFK fikk nok en stor sjanse da Jonas Sandnes fikk gå opp alene på en corner, men headingen gikk rett på Egersunds keeper. Egersunds fikk sin første store sjanse fem minutter før pause. Sumareh fikk skutt fra ti meter, men Sandnes fikk blokkert til corner.

Det var en jevnspilt førsteomgang, men NFK tok best vare på sjansene og ledet til pause.

Ti minutter ut i den andre omgangen fikk NFK en enorm sjanse da Holmen spilte fri André Bakke alene med keeper, men skuddet gikk utenfor målet til Egersunds. Fem minutter før slutt ble Egersunds IK redusert til 10 mann da Nurkic felte Bakke på vei alene med keeper. På overtid fikk Filip sitt andre gule kort og ble utvist.

Se høydepunktene fra kampen her.

Videoen er ikke tilgjengelig.

Kampfakta

Egersunds IK - Notodden FK: 0-1 (0-1)

Mål:
0-1 25.min Ole Marius Aasen

Laget til NFK:

Jonatan Johansson

Even Parkstad (Martin Strange 11 min), Borgar Velta, Jonas Sandnes, Filip Almström Tähti

Martin Holmen, Henrik Gustavsen, Eric Kitolano,

Erik Midtgarden, Ole Marius Aasen (Hustad 20 min), André Bakke

Innbyttere: Konrad Kapusta, Martin Strange, Kjetil Holand Tøsse, Jeffrey Perez Stoof, Erlend Hustad, Amani Mbedule