3-1 tap mot Sogndal

Steffen Jenssen headet NFK i ledelsen, men Sogndal kom tilbake og vant til slutt 3-1.

NFK - Sogndal: 1-3 (1-1)
Idrettsparken
11. august 2019
17. serierunde, OBOS-ligaen

NFK fikk den beste åpningen på kampen og tok ledelsen ved Steffen Jenssen etter 15. minutter. Martin Holmen slo en perfekt corner til Jenssen som stanget inn 1-0 på bakre stolpe. Syv minutter senere utlignet Sogndal og stillingen var 1-1 etter de første 45. minuttene.

Morten Renå Olsen var uheldig og fikk rødt kort og straffe mot seg etter 77. minutter. Straffen satte Sogndal sikkert i mål og tok ledelsen 2-1 i Idrettsparken. Kun tre minutter senere satt 3-1 til gjestene og da var kampen nærmest punktert. Kampen endte med 3-1 seier til gjestene fra Sogndal.

Tusen takk til alle som tok turen til Idrettsparken i kveld og laget en flott ramme rundt denne kampen. Klubben setter utrolig stor pris på støtten!

Kampfakta

Mål:
1-0 15.min, Jenssen
1-1 22.min, Hoven
1-2 76.min, Soltvedt
1-3 81.min, Schulze

Laget mot Sogndal:

Espen Vasby
Even Parkstad
Steffen Jenssen
Henrik Gustavsen (Ut etter 84.min)
Morten Renå Olsen