3-0 seier over Asker

NFK vant 3-0 over Asker og tok seg videre til den tredje runden i NM.

Foto: Trond Kaasa, Telen

Notodden FK - Asker: 3-0 (0-0)
2. runde NM
Idrettsparken
2. mai, kl. 18.00

Onsdag var det klart for 2. runde i NM og NFK fikk besøk av Asker hjemme i Idrettsparken.

NFK gjorde flere bytter fra laget som startet mot Sogndal sist helg og kom til flere sjanser den første omgangen, men stillingen var 0-0 etter de første 45.minuttene.

Den andre omgangen var kun fem minutter gammel da Filipe Ferreira mottok ballen på 20 meter og banket ballen i mål og sendte NFK i ledelsen. Erlend Hustad doblet ledelsen etter 72.minutter da han rev seg løs fra to Asker-forsvarere og banket ballen opp i det nærmeste krysset fra skrått hold. Like før slutt driblet Andreas Hoven seg inn i banen og satte ballen pent ned i det venstre hjørnet bak Asker sin keeper.

NFK vant 3-0 og tok seg videre til den tredje runden i NM.

Se høydepunktene fra kampen her.

Kampfakta

Mål:
1-0 50.min, Filipe Ferreira
2-0 72.min, Erlend Hustad
3-0 90.min, Andreas Hoven

Laget til NFK: Espen Vasby, Even Parkstad, Jefrey Perez Stoof, Steffen Jenssen, Josh Robson, Henrik Gustavsen, Filipe Ferreira, Kjetil Tøsse, Andreas Hoven, Erlend Hustad, Amani Mbedule

Innbyttere: Jonatan Johansson, Jonathan Asp, Michael Ledger, Martin Holmen, André Bakke, Erik Midtgarden.

Benyttede innbyttere: Martin Holmen (26.min), André Bakke (26.min), Akinbola Akinyemi (9.min)